Ny predikant inom NSM

I somras kallades Sven E. Hammarberg till predikant för Nordöstra Skånes Missionsförening. Till Liv bad om en kort presentation och om ett bibelord som ligger honom varmt om hjärtat att dela med sig av:

Jag föddes 1970 i den einarssonska familjen från Bjärsjölagård. Min fru Cecilia och jag har vårt hem i Karlshamn, och jag arbetar på Blekinge flygflottilj (F17). Under hösten och våren kommer vi dock att vidareutbilda oss i Stockholm.

Jag tycker så mycket om orden i Ps. 139:5: ”Du omsluter mig på alla sidor, och håller mig i din hand.” Det är en underbar vetskap att Gud är så nära och håller i mig, både trots och på grund av att han vet allt om mig! Vers 24 blir min bön: ”Led mig på den eviga vägen.”

Låt Sven och andra predikanter få plats i din förbön!

Foto: lightstock.com / Tina Vanderlaan