Till Liv söker ny redaktör

VI SÖKER EN REDAKTÖR, 50% tjänst, för missionstidningen Till Liv. Arbetet innebär att ta ansvar för och utforma cirka tio nummer per år av Till Liv med stöd av designansvarig, redaktionsråd, ansvarig utgivare och redaktörsassistent.

ANSVARSOMRÅDE: ELMs tidningsnämnd är ansvarig för tidningsverksamheten inom ELM. Ansvaret för det löpande arbetet med Till Liv är delegerat till redaktören. Det innebär att med hjälp av redaktionsråd utforma tidningens innehåll, beställa material från skribenter, redigera artiklar, samverka med designansvarig vid utformningen, samt sammanhålla kontakter med fasta medarbetare inom ELM och samverkande organisationer.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER: Vi söker dig som har goda kunskaper i kristen tro och lära och delar ELMs läromässiga grundval. Du är kreativ, strukturerad, samarbetsvillig och har god språklig förmåga samt vilja och förmåga att kunna ta ansvar för och leda arbetet med tidningen.

PLACERING: Redaktionens lokaler är i Lund. Delar av arbetet är oberoende av ort.

ANSÖKAN OCH MER INFORMATION: Vi vill ha din ansökan senast den 30 april. Tillträde snarast.
Skicka din ansökan till: Gunnel Gustavsson, Vångavägen 10, 282 66 Vittsjö
Ring gärna om du har frågor, tfn 0702-322 523. Mer info om tidningen Till Liv finns på www.tillliv.se.

ELMs tidningsnämnd

Foto: